Poke-Miw Forum

Polskie Forum Pomocnicze

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-05-15 14:35:56

Glama
Zalożyciel
Liczba postów: 14
Windows XPOpera 36.0.2130.65

KILKA SŁÓW OD GLAMY

KILKA SŁÓW OD GLAMY:

1. Mój nick to Glama, a nie Chodzący Cennik
2. Moje drugie imie to Andrzej, a nie Chodząca Encyklopedia
3. Nie będę pomagał w questach pojedynczej osobie. Chcesz questa? Możesz napisać na forum, i zebrać ekipę (min.3-4 osoby). Wtedy w 99% pomogę [dblpt])
4. Osobiście mam to gdzieś że dopiero zacząłeś gre, i potrzebujesz specjalnej pomocy. Też byłem nowy, ale jakoś sobie poradziłem, i wyrobiłem się na tych lepszych graczy.
5. Masz jakieś pytanie? Najpierw przeczytaj w forum czy już o tym nie pisałem. Nie ma takiego pytania? Zadaj je na forum, a postaram się na nie odpowiedzieć. Poza tym ktoś zawsze może mieć taki sam problem co Ty, więc będzie miał dzięki Tobie odpowiedź [dblpt])
6. Nie zadawaj głupich pytań w stylu GDZIE MAM EXPIĆ? bo naprawdę jest to irytujące [dblpt]) Masz napisany poradnik na forum.
7. Nie proś mnie o żadne itemy, bo już wystarczająco dużo robię zakładając forum, i pomagając w questach [dblpt])
8. Jak chcesz naprawdę żebym Ci pomagal, to Ty pomóż mi, i zrób jakiś poradnik. Taka pomoc od polaków, dla polaków.
9. Jak już będę szedł z Tobą na questa, to moim jednym z wymogów jest to żebyś miał przy sobie pokemona ze sleepem (Najlepiej Blissey), inne wymogi to już kwestia mojego kaprysu.
10. Jak zakładasz tu konto, to najlepiej będzie jak Twój nick będzie podobny do tego którego masz w grze [dblpt])

Dziękuję za uwagę i życzę miłego dnia [dblpt])

PS. Zastrzegam sobie prawo do zmiany tego "regulaminu" w każdej chwili (oczywiście będę was o tym wcześniej informował)

Kici Kici

#2 2016-05-23 17:32:08

Glama
Zalożyciel
Liczba postów: 14
Windows XPOpera 36.0.2130.65

Odp: KILKA SŁÓW OD GLAMY

POZ BYŁ EM   SIĘ   POS TACI   W   GR ZE, WI ĘC ŻYC ZĘ MI ŁEJ G RY. ELO

Kici Kici

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka